Nog even en we gaan weer richting de herfst. Dat de zomer voorbij is, betekent echter niet dat het dan niet meer warm kan zijn. zeker in de nazomer kunnen de temperaturen nog aangenaam zijn, maar wat trek je dan aan? Dat ene zomerse jurkje is met de wind misschien niet ideaal, en op slippers naar het werk gaan is ook niet altijd een goed idee. wij vertellen je in dit artikel wat je wel kunt dragen tijdens een heerlijke nazomer.

Zorg voor extra lagen

Hoewel het zonnetje nog heerlijk kan zijn in september en zelfs nog in oktober, is het wel aan te raden meerdere lagen te dragen. Een mooie jurk of rok kan prima, maar overweeg dan wel een legging hieronder te dragen. Zorg er, zeker op winderige dagen, altijd voor dat je een vest bij je hebt. mocht het frisser worden, dan kun je deze er altijd overheen doen zodat je het niet koud krijgt.

Liever een broek? Dan kan uiteraard ook. Een jeans is altijd goed, maar een mooie capri of korte broek kan ook nog. Kijk hiervoor wel eerst goed naar de weersvoorspellingen, want als het waait en regent later op de dag, is een korte broek misschien niet de beste keuze.

Welke schoenen trek je aan?

Bepalen welke schoenen je aantrekt is misschien nog wel lastiger dan bepalen welke kleding je uit de kast haalt. Op een warme dag trek je het liefst je slippers aan, maar dit is niet altijd de beste keuze. Beter is het dan om modieuze sandalen of mooie espadrilles aan te trekken, zoals Verbenas schoenen. Je hebt dan toch open schoenen aan, maar ziet er wel netjes uit. Ga je liever voor mooie sleehakken? Dan is het zeker de moeite waard te kijken bij Kanna schoenen. Hier vind je verschillende espadrilles en sandalen met een sleehak, maar ook platte instappers.

Een dagje weg?

Ga je een dagje weg en zijn de weersvoorspellingen goed? Dan kun je prima een leuke jurk met slippers aantrekken. Bedenk je alleen wel goed of dit geschikt is voor de plek waar je naartoe gaat. Ga je shoppen in een grote stad, of ga je juist richting de kust? Aan de kust staat er vaak meer wind en is het over het algemeen een paar graden kouder. In dit geval is het misschien beter een broek aan te trekken en dichte schoenen. Wil je toch graag een jurk aan, neem dan voor de zekerheid een vest of jasje mee.

Zorg voor bescherming

De zon mag dan wel minder fel zijn, dat betekent niet dat je niet kunt verbranden. Ook in de nazomer is het daarom belangrijk dat je je goed insmeert, zeker als je de hele dag buiten bent. Zorg er dus voor dat je ingesmeerd bent voordat je de deur uit gaat, maar neem je zonnebrand ook mee in je tas. Na een paar uur is een nieuwe laag nodig om niet te verbranden. Ga je zwemmen? Kijk dan na of de zonnebrand waterproof is.

Vorig artikelParfum online kopen; de voordelen